lol

Kõik muutub. Aastaks.

Thursday, August 11, 2011

Lennuinfo


Siit tuleb siis kaua oodatud lennuinfo! Ei oskagi praegu midagi enamat öelda. Lugege ja kadestage!
Alustan kirjast, mille sain Margitilt :

Tere Stenly,

Mul on heameel edastada Sulle USA-st saadetud lennupilet ja lennuinfo.

Nüüd saad piletil märgitud lennufirmade järgi välja vaadata ka pagasi kaalu- ja mõõdulimiidid. Pagas peab siis mahtuma kõigi erinevate teenindavate lennufirmade limiidi sisse.

LUFTHANSA pagasiinfo:

1 bag up to 23 kg.

Käsipagas:

A piece of hand luggage may not be larger than 55 cm x 40 cm x 20 cm and may not weigh more than 8 kg. Foldable garment bags are an exception to this; they count as hand luggage up to a size of 57 cm x 54 cm x 15 cm.

USA lennuinfos on pikalt ja põhjalikult seletatud ära kõik võimalikud olukorrad ja antud telefoninumbrid, kuhu vajadusel helistada.

Tallinnast Münchenisse ja Münchenist Washington Dulles’i lendate kõigi Eestist USA-sse minejatega koos, edasi liiguvad kõik oma sihtlennujaamadesse eraldi.

NB! Kohtumisaeg Tallinna lennujaamas on 2 tundi enne väljalendu, s.t 17.august kell 05:00. Lennujaama tuleb teid saatma YFU vabatahtlik, kes toob teile Eesti YFU-st lennujaama materjalid, annab viimased näpunäited ning aitab check-ini teha.

Dallase lennujaama jõuad 17.augustil kell 19:27, nagu piletil märgitud.

Kuna tegu on „open-return“-piletiga, on seal piletil ka juuni kuupäevadega tagasilennud, kuid neid ole vaja praegu vaadata, need muutuvad hiljem.

Küsimuste tekkimisel helista-kirjuta!


JA LENNUINFO pildina:


Ma nüüd välja, dvj tsau. Kohtume 17. augustil või ka varem!

Sünnipäev

Privetik!
Täna, nagu näha, on 11. august kell 11.27 ja mina kirjutan igavusest blogile uuendust. Niisiis tulin Tallinnasse korra, sest mul oli USAst mingisugune pakk tulnud. Mõtlesin ohoh, mis asi see küll olla võib. Lendasin Haabersti postkontorisse kohale ja ennäe! Mingisugune suur valge kast vahtis vastu. Võtsin selle ruttu vastu ja kõndisin kiirel sammul koju, et see ruttu avada. Äkki oli sees hoopis pomm? Ei olnudki, hoopis hostperelt tuli minu sünnipäeva kink, sest te kõik ju teate, et mul on 12. augustil sweet 16? Tegin kasti lahti ja avanes vaatepilt kortsutatud ajalehtedele, kushu oli sisse topitud kiri "Don't open til august 12th". Ei suutnud oodata ja otsisin edasi. Leidsin kingituse, millel oli ümber maailma kaardiga pakkepaber. Nice. üritasin ettevaatlikult seda eemaldada, aga hakkama ei saanud, mõtlesin et pohh, käristan:D Siis tõmbasin selle maha ja sees oli papist kinkekarp. Avasin selle ja sees oli kaks pluusi: üks Oak Cliffist midagi ja teine Dallas Theatre särk. Awesome! Väike kaart oli ka õnnitlusega. Krt, suht chillax saada enne minekut juba mingi pakk!
Nii palju mu praegusest elust veel, et hetkel on mul veel maksmata umbes 700-800 eurot YFUle. Ema ja isaga olen juba rääkinud, vanaema ja vanaisaga samuti. Olen kõiki praegu tühjaks lüpsnud:( Kui keegi oleks nii tore ja annetaks mingisugusegi summa yfu kontole, mille ma võin hiljem siin anda, siis oleks see räigelt kümnesse!
Lennuk läheb umbes viie päeva pärast lapsed!!! Võite saatma tulla;)
Dvjj, ma nüüd jooksen, õde tuli Eestisse(tal oli 8. august sünnipäev!!) soovige õnne!
Tsau!