lol

Kõik muutub. Aastaks.

Monday, August 22, 2011

Esimesed pildid siit poolt!


Veel 8ks v2ike park kooli keskel. Teisel pool samasugune. Avatud 6huruumiga ehk ei ole katust peal ja tuul k2ib l2bi, mis sind maha ei jahuta, sest lihtsalt retsilt palav on. Higi iseenesest tilgub. Veider



Ocean water. Retsilt hea. Sonicust. See nagu sprite laimiga ja muu staff veel juures.



Vot see asi oli k8ll v2gagi uus...Pmst pargid oma auto 2ra kuskile mcdonaldsi sarnasesse kohta mille nimi on tglt Sonic. Ja siis on sul juhi juures k6rval men88 ja k6lar, kuhu annad enda tellimuse. Kui tellitud, toob teenindaja sulle toidu AUTOSSE 2ra. V2ga mugav elu:)



Mc Donalds'



See on siis t2nane esimes koolip2eva v6te koolis. Kool on neid kohti t2is. Mingisugused v2ikesed pargid ja chillimiskohad. lahe?



Pilt GTA hulludele. Meenutab ju San-i!!



nagu n2ete kirja pealt, on see pitsa 16'' ehk siis umbes 50 cm l2bim66duga. K6ik on siin 2-3 korda suurem kui Eestis.



Need ka saadud taga-aiast



Ilus maja, kas pole?



Piimad on poodides sellistes 3-4 liitristes kanistrites.



Virsikupuud taga-aias.



See on siis minu tuba siin. Ma ei viitsi koristada. Voodi on tegelikult suurem kui tundub. Kolmele inimesele, neljale ajab ka asja 2ra :D



See tagumine punane hoone on koht, kus JFK m6rvar istus ja JFK maha lasi. Seega olen sama tee peal, kus JFK oma viimased minutid veetis.



Kes on n2inud filmi ''Nightmare on Elm street'', peals aru saama. See on Dallases..



Ilmselgelt magusahullude paradiis. Need on t6esti head..



8hke teise kooli koridor koos lockeritega. Mu kooli koridorid on suuremad. Feels like a movie.



Siin on mitmekordsed k8rged sillad/8leminekud vms. J6hker!



Autost tehtud pilt - Dallas skyline.



Sellised tordid poodides siin m88gil. NICE





8ks v2ike osa Oak Cliffist, mil nimeks Bishop Arts. T8kike Hispaaniat. T2is igasuguseid restosid ja imelikke poode.


See on siis minu esimene kord selles koolis. Mingisugune eelorientatsioon. Kooli auditoorium on ikka tohutu suur. Umbes Nokia kontserdimaja suure saaliga v6rdne.



Minu lennupiletid p2rast Washington-Dallas lennust maha j22mist.



M8nheni lennujaam.



Soda Galleri Bishop Arts-is. 8hes6naga nad kutsuvad k6iki karastusjooke sodaks, sellest ka see poe nimi. M88akse ainult karastusjooke ja sellega seonduvad. 8lilahe!


Noo, t2na oli mul esimene koolip2ev. 2rkasin mingi kell 7.15, et kooli kella kaheksaks j6uda. Koolis v6ttis paberite korda ajamine ja klasside valimine koos j2rjekorras seismistega(j2rjekorrad polnud sugugi l8hikesed) 4 tundi!!! Siis leidsin kuidagi SUURE s66kla 8les ja sain viimasel minutil toidu. Istusin alguses t2iesti t8hja luada. J6udsin alles 8he ampsu enda borritost v6tta, kui juba 8ks t6druk viitas n2puga mu poole ja kutsus enda lauda. Algul vaatasin enda taha, 2kki kutsub ta keadi seal. Ei saanud ikka aru. L6puks sain aru et see olin minda. Nii veider, et k6ik kohe kutsuvad sind enda juurde, kui sa 8ksi oled. Ehk siis sa ei tunne kordagi arvatavasti 8ksikustunnet. Siis istusin sinna lauda ja kohe hakkas t8druk k8sima, kas ma olen uus jne. Siis kui 8tlesin et olen vahetus8pilane eestist, oli ta kohkunud, sest see pole just k6ige kuulsam asi siin vist :D 8hes6naga ta oli v2ga sillas. Lauas istusid veel m6ned inimesed. Lahe! Ning siis heliseski kooli kell. T2pselt see sama metallikolin nagu filmides hah. Bioloogia. V6tsin koha viimases pingis 8he poisi k6rval. Siis hakkas klassijuhataja r22kima sellest saatest Jershey shore jne. Tuli minu kord ennast tutvustada. 8tlesin, mis mu nimi on, millal s8ndinud, kaua Dallases olnud(5 p2eva)-J2rsku olid k6ik...''Kust sa tuled siis??:OOO" Muidugi vastasin et Estonia. Siis k6las klassis k8simused, where is ''Estonia''. See oli halenaljakas kuidas nad p66dsid meenutada seda nime kuskilt. k6rva taha j2i ka k8siv lause ''Never heard of it....". No eks ma siis seletasin kus see on, kaua ma lendasin jne. Paljud olid v2ga sillas sellest haha. koguaeg visati uudistavaid pilke minu suunas. Tundsin ennast kui ufona nende seas :D Paljud pole siin Euroopas k2inudki, aga tahaksid v2ga minna. Ja nii see p2ev j2tkus erinevates tundides.
Koolimajal on veel v2ljas ka klassid, mingites v2ikestes majakestes. cool. V2ga palju on siin getosid, kes teevad oma pimp-greetingut jne. Feels like a movie!!

Ma l6petan,
Loodan et saite piisavalt infi n88d:)
See ya!!!!