lol

Kõik muutub. Aastaks.

Thursday, September 20, 2012

Pildid aka lubatud pildid mis ma tripist üles leidsin

Tsau jällegi, alustan uue postitusega, mis on nende piltide jaoks, mis mul eelmises lisamata jäi. Ehk siis pildid Washington DC-st ja New Yorkist. Vabandan veidi halva pildi kvaliteedi pärast, sest need välja varastatud mu telefonist ;).


See on siis Washington D.C. Taamal paistab George Washington Memorial



Meie armas George. Ignoreerige randoomseid poseerijaid :D


Washington memorial, linnulennult. Pilt pildist.


See oli mingisugune uhke riigi hoone valge maja kõrval. Ma ei mäletagi, mis see täpselt oli. Võibolla kohtumaja? Kui keegi teab, siis valgustage mind ka.


Ma arvan et tegemist on UFO meistriteosega :S


See samune minu poolt kutsutud "kohtumaja"


See on siis juba valge maja juures, kus taamal paistab see sama kohutmaja jällegi. Seal hoovis toimus mingisugune pressikonverents. President Obamat ma kahjuks ei silmanud sel korral:(


VALGE MAJA! Kui to pildi suuremalt lahti võtate, siis näete et seal katusel passib snaiper. Mõtlesin, et pankes hullumaja valge kitli selga, roniks üle metallväravate, ning siis jookseks täie pasaga hoone poole samal ajal "Ma nägin valgustust" karjudes. Mul hakkas igav.


Mul on YOLO soeng!


Vanessa. Vahetusõpilane Saksamaalt, kes meiega reisile kaasa tuli. Seekord see postitus pühendatud talle, sest ta üks kõige pullimaid võpe minu aasta jooksul. Hullu sai retsilt pandud :D


See pilt on juba New Yorkis muffini poes tehtud. Lisaks veel, et need olid umbes pöidla suurused mini-muffinid! Ning üli matsvad. Mina valisin kaks suhkruvati maitselist (sinised rohelise glasuuriga vasakul).


Siin see ongi! Tohutult retsilt sitaks hea oli lihtsalt.


Ning kohe pärast muffini paradiisi sattusime valmistoidu poodi, kus oli hunnikute viisi sushit. Meil oli selleks ajaks juba pankrott ning ma ei saanudki ome lemmikut- sushit :( Keda ma seekord peaks süüdistama? Eesti lörtsist kevadet?


Pildi pühendus läheb automaatselt Jaanelale, kes mulle ilusasti selle pusa mulle Eestist pakiga saatis. Ilmselgelt hakkas mul rongis igav!


NYC, päev 2. Seekord oli ilm tohutult ilus, ning käisime Brodawayl muusikali vaatamas ja Chinatownis. Kui tavaliselt pürgivad tavapiletite hinnad Broadwayl umbes 150 dollari kanti, siis meie saime soodukat, ning piletite hinnaks oligi ainult 75 dollarit! :O Käisime vaatamas muusikali "Godspell". Emotsioonidest nii palju, et see oli loomulikult üks parimaid kogemusi minu teatrikülastuste ajaloos. Kui te satute NYC-sse, siis varuge endale veidi aega ja käige kohe kindlasti muusikali vaatamas ära! Ma luban et te ei kahetse.


Järjekordne shot Times Squareist. Mainiks ära, et kell oli 9-10!




Vaata seda Mc´Donaldsit! Mine lolliks, burksi armastajad. Ka mina olen suur burksi fänn.


Tahtsin wifit leida, ning see oli see mis mul telefonis vastu vahtis :D. Peaks vist New Yorki armastama? :D


NYC loves us!


Minemas Statue od Libertyt vaatama. Mingi tont passis seal :D


Chinatown. See küpsis oli pildistamist väärt


Jah, aaslased praevad kõike mis vähegi liigub ja nähtaval on. See kaheksajalg oli tegelikult tohutult hea


Miskipärast meenutas see mulle Kardashianide NYC korterit. Ärge isegi küsige, miks ma peaks seda teadma, sest vahepeal pole tõesti midagi teha kui neid lolle saateid vaadata :D




Ning lõpuks Broadway muusikal


See oli arvatavasti üks väiksematest teatrisaalidest, mida Broadway omab.




Eesti tüdrukute YOLO we? :D


Ja nonii, siin ongi see Empire state Building, mis oli New Yorki kõige kõrgem hoone kuni Maailma kaubanduskeskuse ehitis selle kõrguse purustas mingisugune nädal-kaks tagasi.


Vässud ja kurjad olime, sest tahtsime Empire State Buildingu vaateplatvormile minna, aga järjekord oli tund(!) aega, ning pilet oli ka mingisugune 50 dollarit. 



Ma siis lendan praeguseks siit blogimajast minema, ning valutan omi suuri varbaid, mille välimised küünepooled said arsti juures ära lõigatud. Päris vastik ja rõve oli vaadata. Ma ei hakka mentaalseid  pilte teile looma, sest äkki te sööte seal kuvari taga. Tsauka! :P