lol

Kõik muutub. Aastaks.

Thursday, August 11, 2011

Lennuinfo


Siit tuleb siis kaua oodatud lennuinfo! Ei oskagi praegu midagi enamat öelda. Lugege ja kadestage!
Alustan kirjast, mille sain Margitilt :

Tere Stenly,

Mul on heameel edastada Sulle USA-st saadetud lennupilet ja lennuinfo.

Nüüd saad piletil märgitud lennufirmade järgi välja vaadata ka pagasi kaalu- ja mõõdulimiidid. Pagas peab siis mahtuma kõigi erinevate teenindavate lennufirmade limiidi sisse.

LUFTHANSA pagasiinfo:

1 bag up to 23 kg.

Käsipagas:

A piece of hand luggage may not be larger than 55 cm x 40 cm x 20 cm and may not weigh more than 8 kg. Foldable garment bags are an exception to this; they count as hand luggage up to a size of 57 cm x 54 cm x 15 cm.

USA lennuinfos on pikalt ja põhjalikult seletatud ära kõik võimalikud olukorrad ja antud telefoninumbrid, kuhu vajadusel helistada.

Tallinnast Münchenisse ja Münchenist Washington Dulles’i lendate kõigi Eestist USA-sse minejatega koos, edasi liiguvad kõik oma sihtlennujaamadesse eraldi.

NB! Kohtumisaeg Tallinna lennujaamas on 2 tundi enne väljalendu, s.t 17.august kell 05:00. Lennujaama tuleb teid saatma YFU vabatahtlik, kes toob teile Eesti YFU-st lennujaama materjalid, annab viimased näpunäited ning aitab check-ini teha.

Dallase lennujaama jõuad 17.augustil kell 19:27, nagu piletil märgitud.

Kuna tegu on „open-return“-piletiga, on seal piletil ka juuni kuupäevadega tagasilennud, kuid neid ole vaja praegu vaadata, need muutuvad hiljem.

Küsimuste tekkimisel helista-kirjuta!


JA LENNUINFO pildina:


Ma nüüd välja, dvj tsau. Kohtume 17. augustil või ka varem!

No comments:

Post a Comment