lol

Kõik muutub. Aastaks.

Friday, September 7, 2012

Alustame siis minu New Yorkist ja Washington D.C. tripist

 Tsauki korallid, teen siia selle postituse mis te nii kaua juba olete oodanud: New York. Tegelikult oli see reis nii, et ma ostsime endale lennupiletid Philadelphiasse, kust me edasi läksime dad´i sugulaste juurde New Jerseysse ööbima. Elasid nad siis ühes väikeses linnas Philadelphia lähistel. Esimene päev tegime koheselt minekut Washington D.C. poole. Linn oli väga võrratult ilus. Väga Euroopalik ja puhas. Tõeline pealinn. Siit siis pildikesed:


Nii, see siis ongi see kurikuulus Capital Building, mida filmides kõvasti pommitatakse.


Mingisugune lahe tänav, eesplaanil ilmakaared.
 Ma üritasin enda pildialbumist leida rohkem pilte, aga kurat, ma ei tea kus need kadunud on. Kaamera ei tõmanud kõike õieti ära. Eh, vaatame äkki saame mu telefonist mingisuguseid halva kvaliteediga hiljem siis. Ugh.
 Aga parema kraami juurde siis, NEW YORK, kus käisime kaks korda New Jerseist rongiga. See linn on rohkem kui öeldud ja pildistatud. Tõsi on ka see, et see linn ei maga. Kell 11 ööselgi on teatrid ja kõik lahti. Rahvas muudkui möllab, käib ja uudistab. TOHUTU rahva mass on seal koguaeg. Üks plyuss meie teisel päeval oli see, et ma sattusime sinna St. Patricksi päeval! Kõik oli päris roheline:D Siit siis pildid:

Näh, leidsin natuke veel pilte D.C.-st :). Paremal pool siin on muidu D.C. troopikaaed.


Suhteliselt lamp pilt.




 

Amanda ja Nate. Minu Ameerika sugulased, dad´i venna lapsed kelle juures me New Jersey´s ööbisimegi. Väga toredad kujud.


Ja lõpuks NEW YORK! See on ühtlasi ka esimene pilt mille teha suutsin. Pildist kui sellisest nii palju rääkida ei saa, sest ma olin nii ekstaasis, et ei suutnudki korralikku pilti teha. Kaamera lehvis niimoodi käes, et vist sita-aadu ka üle aia nii hullult ei lennanud. Taga ehitatakse seda maailmakuulust WTC-d üles.


"Awkward tourist photos.com" Mina ja WTC siis. ha! Väga hullult kõrge ja võimas torn. Kui Tallinna Tornimäa "kaksiktornid" on 116 meetrit kõrged, siis see monster mu tagaseljal on 546 meetrit. Ehk siis 5 tallinna torni üksteise otsa panna. Hämmastav!


Meie armas New Yorki metrooalune.


New York Times Square.


Ülisuur M&M-si pood. 


Ja need kuulsad hot dog stands, mida võib kohata peaaegu iga nurga peal. Kahjuks ei ostnudki sealt hot dogi :( Näeb retsilt he välja muidu.



Waiting for our time at the bank.


MoMa - Museum of Modern Art in New York City. Väga hämmastav kogemus. Kui New Yorki satute, käige seal kindlasti ära, eks!


MoMa-s. Siin maas on 20 ruutmeetri suurusel alal paksult lutsukomme täis, mis on mõeldud välja ühe artisti poolt, toetamaks HIV ja AIDSi nakatunuid. Iga inimene võis sealt kommi võtte nii palju kui hing ihkas ja siis selle paberi tagasi visata. Üli chill!


30 ROCK!! Ignoreerige mu "white trash haircut-i" :D


Tsau, milvi!


See on see uisuplats, kus väga palju filmivõtteid New Yorkis tehtud on. Siin lippude hulgas oli ka Eesti lipp!


Randoomsed vanad majad. Ühesõnaga, siin linnas sul muud polnudki näha kui majade joru. Igala poole kuhu sa ka ei läinud, vahtis sulle vastu mingisugune kõrge maja või pilvelõhkuja.



No kurat, vaadake seda rahva massi mis siin pildil voolab. Täitsa paha hakkab!


Tahad?


Lihtsalt lahe reklaamide hunnik.



Ja here we go again, Times Square at night, ning inimesed ikka hunnikus.


Dad and I.



Jep, täpselt nii! See ongi üks maja China Town´is.


Kanepi armastajate paradiis. Mulle eriti meeldib see gaasi maskiga piip.


Who doesn´t love being a racist at times? - Vanessa aka vahetusõpilane Saksamaalt, kes elas vanavanemate juures Lääne-Texases.


Jehuu! We made it to China Town! Aaslased juba siingi näha.


Lambine plats kuskil, tagapool New York Film Academy :O


Käisime ka Broadway muusikali vaatamas, milleks oli "Godspell". Ignoreerige mu lõusta ja nautige Maria Perez de Tagle ilusta näolappi. väidetavalt on ta olnud ka kuskil Camp Rock filmis mingi tegelane. Või oli see Band Rock? Ei tea.


Empire state building! Kahju et mul pole paremat pilti praegu arvutis, kuigi ma tegin selle parema. Pooled pildid lihtsalt kadunud. Lisan hiljem "randoomsete piltide" postitusse ;)
 Muid asju mis me tegime: töllerdasime mööda linna ringi, sõima New Yorki üht paremat pitsat, nautisime Statue of Liberty iludust, WTC oli ka üli cool, ning METROO! Mul on ka videosi telefonis, mis vajavad allalaadimist järgmiseks korraks. Muidu, kui me metrooga üks kord sõitsime, siis täiesti ootamatult tuli sisse mingisugune 3-4 mustanahalist meest, kutsusid rahvast kaasa elama ja hakkasin kvartetti laulma. Väga tohutult chill oli. Ka Eesti kodutud peaksid eeskuju võtma ja raha laumisega teenima! Video tuleb siis hiljem, kui ma enda kaamera õe käest tagasi saan.

Tsauki praegu siis! Imetlege pilte ja oodake ilusti mu uut postitust, mis tuleb minu muudest töllerdamistest. Mu tugitool saadab ka tervisi!