lol

Kõik muutub. Aastaks.

Saturday, September 17, 2011

Wanda Jackson ja FAKTID!!!

Kuna m6ndadele ei meeldinud, et kirjutan inglise keeles, kirjutan m6ned postitused inglise keeles, m6ned eesti keeles.

Reede oli suht chillax. Mul oli plaanis vahetada oma Calculuse klass Algebra II-ks. Niisiis l2ksin counselori juurde ja r22kisin oma plaanist. Enne seda pidin oma schedule change vormi 2ra t2itma-erk roosa paber, kuhu kirjutad mis ainet tahad mille vastu vahetada ja siis korjad oma vanematelt, endalt ja aine 6petajalt allkirja. Enne counselori juurde p22su pead sa hall passi saama(koridori luba vms.) Igas nurgas istuvad 6petajad ja k8sivad su luba. Tegelikult oli mul plaanis siin kuidagi see high school 2ra l6petada p2rast seda aastat, sest see on 8litsill. Palju pulli saab koolis koguaeg. R22kides counseloriga otsustasin et ei l6peta nendega ja siis sain uue tunniplaani, kus esimeseks tunniks oli mul algebra II. L2ksin oma calculuse klassi, v6tsin kodinad ja tormasin oma uude klassi, kus parasjagu k2is pingeline testi tegemine. V6tsin koha 8he 8ksiku laua taha ja n2gin paari tuttavat s66klast ja cross country klassist. Kes veel ei tea, siis ma vahetasin oma marching bandi maratoni vastu. Seal on 8li chillax. Koguaeg jookseme ja teeme pulli.

Millest ma tegelikult r22kida tahtsin, on see et 6htul k2isime Erikuga Bishop Arts'i teatris 8hel kontserdil. Erik tegi piletid v2lja. Cool. Kontserdi andis Wanda Jackson, kes oli Elvis Presley pruut ja just tuli tagasi Adele tuurilt, kus ta oli Adele soojendusartist. Ta ise on 73 AASTAT VANA! Ja rokib nagu vana rokipeer. Minge googeldage teda, v2ga muhe t2di. Kontserdil sai nalja ja rahvas lihtsalt 66tsus ja plaksutas kaasa. Inimesed on siin v2g avatud, v6rreldes t88piliste eestlastega. P2rast seda l2ksime ruttu Walmarti et mulle mingisugused jooksujalatsid osta. Sain mingisusgused 20 dollariga:D P6hjus miks neid 88sel ostma l2ksime, oli selles, et mul oli j2rgmise p2eva, ehk laup2eva varahommikul cross country v6istlus, kuhu ma ei viitsinud l6puks minna. Kurat, mingi 06:15 hommikul pead juba koolis olema, et bussiga kuskile kaugele s6ita. Peaks mingi vabanduse treenerile m6tlema. Loodame et v2ga pissed pole.

M6ned random faktid ruttu:

*Kui eestlased kasutavad 6pikute kaitseks pakkepaberit, on ameeriklastel mingisugune riie 8mber.
*Autodel peab olema ainult tagumine auto number, esimene pole kohustuslik.
*V2ga paljudel autodel on mingid m6lgid vms. Paljud 6pilased ostavad omale autosid oma raha eest, mille nad teenivad kuskil restoranis ettekandjana. M6ned ostavad endale m6lgitud autosid, sest need on odavamad. Kradi imelik eks :D
*Kodudel on kas seinas filmist tuntud v6red vms, mis on konditsioneerid.
*V2ga populaarsed on siin ribikardinad, mis on koguaeg kinni, et vargad ei n2eks, mis toas on.
*Kui paljud r22givad, et oi USA's on k6ik nii odav, pean ma selle tagasi l8kkama, sest mina pole k8ll kuskil v2ga odavaid asju n2inud. Paljud asjad on isegi kallimad kui eestis. Elektroonikast r22kides on hinnad k8ll jah madalal.
*Ilma autota ei saa pmst mitte kuskile :D
*Raamatute laenutamine k2ib siin nii, et 8hes klassis viib 6petaja oma 6pilased raamatukokku, kus raamatukogu t2di tutvustab raamatukogu jne. Siis peame valime raamatu, kus on v2hemalt 250 lehek8lge. Minul toimus see inglise keele klassis(11. klassi inglise keel).
*Ilm on siin v2ga kahtlane. 8hel p2eval on 42 kraadi, teisel p2eval mingi 20. Ikkagi v2ga m6nus
*Tolmuimejad on samused nagu filmidest tuttavad: all in one ehk siis mingit toru pole, k6ik on 8hes t8kis.
*v2ga paljud pole k2inud isegi Texasest v2ljas.
*Pakutud on ka, et Eesti asub aasias.
*V2ga paljud on vaimustuses, kui 6elda et oled Euroopast. Euroopa on neile sama m6istega nagu paljudele USA. hehe

Kle praegu ei ole midagi meeles, vb hakkan 2ra harjuma selle eluga ja k6ik tundub norm. Hoian oma silmapilud lahti ja 6ritan m2rgata igast v2iksemat detaili et teile siia ette kanda.

Pole siiani saanud oma objektiivi, aga 8ritan kuidagi ome pilte teha. Loodan et Erik laenab oma digikat vms.

I'll keep you updated!!

No comments:

Post a Comment